visko po truputį

Apie įpročius

2008-05-06, kiras

Šiandien teko stebėti kaip Windows vartotojas naudoja IE7 naršyklę. Buvau šokiruotas. Nepaisant atsiradusios galimybės naudoti korteles (žinau, kad jis apie jas žino) ir įdiegto FF, stebėjau kaip žmogus blaškosi tarp atskirų IE7 langų, kaip be jokio reikalo atidarinėja naujas ir uždarinėja tuo metu reikalingas IE7 kopijas. Galiausiai po frazės „reikia pasidaryti daugiau vietos“ išjungė kelias programas su kuriomis tuo metu dirbo dienos darbus. Visas blaškymosi procesas truko kokias 15 min. Ir visa tai tik tam, kad vieną katalogą su jo turiniu per FTP permestu į serverį.

Nutylėjau. Nieko jam nesakiau, nes išsigandau, kad bandymas priminti, kaip efektyviau dirbti pareikalaus dar penkiolikos minučių brangaus darbo laiko.

3 komentarai

 

# Godhack

Ir gerai as kai netyliu tai pasirodo jie turi savo argumentu arsenala:
1)taip patogiau ir geriau ir.
2)koks skirtumas taip, o ne taip. Gi kokiu 2sek. Ne daugiau.
3)o isimindinet hotkejus – galva sprogs.
O atveju as mates kurie PASTOVIAI dirba su 5 min trialu ji vis per nauja ijungdami „profesionalios programos”, nes nemokamas tik suris spastuose o krekai yra virusai kaip man isaiskino viska nesinorejo net gincytis. Tegu sedi savo sado-mazo pramogoj pagalvojau.

[]

 

# Urtė, kojnyciuke.deviantart.com

Primena dėdę, kuris visad naudojo winXP, tada jie susigaudė n visokių bėdų (ans niekad nieko neišinstaliuodavo, bet tik aplankus su programom ir žaidimais trynė ir į abejotinus puslapius eidavo). Tai kai paprašė perinstaliuot operacinę (aišku, į winXP), buvo padaryti keli pakeitimai. Vietoj jo dievinto IE6, atsirado FF ir IE7. FF buvo aiškiai matomas ir lengvai pasiekiamas, o IE paslėptas. Jis „iškniso” IE ir tik jį tebenaudoja, o FF icon’ą paslėpė. TAB’us naudot išmoko, bet ištrint programas – ne. Vis dar trina aplankus laimingas. Po to zyzia, kad pas jį dar neveikia jokie žaidimai, nes kompas lėtas, nors jis niekad nežiūri, ar jo pc parametrai tinkami žaidimui. Va. :)

[]

 

# GODhack

Gal nesuprato kas tas FF isvis yra.
As maciau daug zmoniu kuriem IE ir yra internetas, pvz.: neranda IE ikonos ant darbastalio tai klausia:
O kur internetas dingo?
Bet cia dar nieko.
Isvis buvo epinis kai zmogus pamate mano Linuxu darbastali ir pirmas komentaras:
Tai cia pas tave interneto nera?
:D

[]